Werk vinden

Als je klaar bent met je opleiding, kun je ervoor kiezen om te gaan werken. Als je werkt, heb je een eigen inkomen en ben je financieel onafhankelijk. Ben je op zoek naar een baan? Een jongerencoach gaat samen met jou op zoek naar wat jij graag wilt.

Spreekuur Jongerenloket

Locatie: Deventer Werktalent, Kamperstraat 40.

Telefoon: 0570 85 67 00.

Website: www.deventerwerktalent.nl

Spreekuur op afspraak: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Solliciteren

Het Jongerenloket kan je helpen met solliciteren. Hoe schrijf je een goede sollicitatiebrief en hoe zet je een cv in elkaar? Meer weten? Kijk op de website voor het laatste nieuws of kom langs. Wil je alvast meer tips over solliciteren kijk dan op www.werk.nl/.

Je bent jong en je wilt… Werken & Leren

Ben je op zoek naar een baan, denk je na over een vervolgopleiding of aan zij-instroom? Lees alles over de mogelijkheden in de regio Deventer bij Je bent jong en je wilt ...  Hier vind je ook de Jongerenkrant met handige websites en meer informatie.

Activiteiten

Wij organiseren regelmatig activiteiten, bijvoorbeeld een banenmarkt of speeddating met werkgevers. Kijk voor informatie op www.werk.nl.

Ervaringscertificaat

Wel werkervaring maar geen diploma? Dan kun je een Ervaringscertificaat halen. Op een Ervaringscertificaat zijn je ervaringen vastgelegd die je tijdens je werk hebt opgedaan.

Vacatures

Laat jezelf zien op www.werk.nl en passende banen worden voor jou geselecteerd!