Tekstgrootte A A
U kunt de informatie op de pagina groter of kleiner maken. Druk hiervoor de Ctrl-toets samen met de + of - toets in (op Mac is het Cmd met + of -).

Jongerenloket Deventer

Welkom op de website van het jongerenloket Deventer. Ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Zit je thuis zonder opleiding of werk, wil je verder leren of zoek je een baan die beter bij je past? Dan ben je hier op de goede plek, want thuis zitten hoeft niet.

Het jongerenloket helpt je een keuze te maken, zodat je straks kunt doen wat je leuk vindt en je een goede toekomst tegemoet gaat.

Spreekuur

Het spreekuur van het Jongerenloket vindt plaats bij Deventer Werktalent aan de Kamperstraat 40. Het spreekuur (op afspraak) is van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 11.00 uur.

Leren

Het jongerenloket Deventer zoekt samen met jou naar een opleiding die bij je past. Als je nog niet weet welke opleiding het beste bij je past, dan kunnen wij jou helpen een keuze te maken voor een opleiding. Lees meer op de pagina Leren.

Individuele studietoeslag

Ben je student, maar heb je een beperking waardoor het lastig is naast je studie een bijbaan te hebben? Dan kun je individuele studietoeslag aanvragen. Lees meer bij Individuele studietoeslag aanvragen in het digitaal loket. Hier vind je ook het aanvraagformulier.